Tallers professionals sobre cuina senegalesa
Tallers professionals de cuina senegalesa adreçats a cooperatives, autònoms i altres professionals que vulguin emprendre nous projectes culinaris, així com amants de la cuina africana que es vulguin introduir en la cuina senegalesa.
Es tracta d’un cicle de sessions per a conèixer diverses elaboracions i serveis de la cuina senegalesa. Com que està pensat per a professionals autònoms i cooperatives, no és obligatori que assisteixi la mateixa persona a totes les sessions (poden rotar la seva assistència entre diferents treballadores, però només s’efectuaria una inscripció per projecte).
Sessions:
* 14/10/2022: Introducció i context: Com cuinem i com mengem?
* 17/10/2022: Preparació de begudes i còctels
* 24/10/2022: Elaboració de tapes i aperitius
* 28/10/2022: Elaboració de cereals i opcions sense gluten
* 31/10/2022: Plats vegetarians i vegans a la gastronomia senegalesa
* 04/11/2022: Preparació de carns
* 07/11/2022: Preparació de postres
A partir del 17 d’octubre, les sessions tindran lloc a la cuina de la Sala Paral·lel 62.